تاریخ انتشار
شنبه ۱۹ شهريور ۱۴۰۱ ساعت ۱۳:۲۶
کد مطلب : ۴۵۲۳۱۸
تاکتیک «اشک تمساح»؛

اختیار نداشتند اما تا آخر به میزهای خود چسبیدند! / مدیرانی که «ترک فعل» کردند اما «ترک میز» هرگز!

۳
۰
تاکتیک «اشک تمساح»؛ اختیار نداشتند اما تا آخر به میزهای خود چسبیدند!
کبنا ؛مسئولان دولت قبل درحالی دوباره به فضای سیاسی رسانه‌ای کشور بعد از یکسال بازگشته‌اند که مطرح می‌کنند هشت سال «اختیاری نداشتند»‌ اما به میزهای خود چسبیده بودند!
به گزارش کبنا، جهان نیوز نوشت: بیرون از گود هستند و انتقادات را تا می توانند حواله دولت می کنند اما زمانی که دولت، مجلس و شورای شهر را در دست داشتند، در برابر انتقادات نسبت به بی عملی خود با یک تاکتیک فرافکنانه عنوان می کردند که دیگرانی هستند که نمی‌گذارند انان کار کنند.
این روزها نیز همان رویه قدیمی را بعد از یکسال روی کار آمدن دولت سیزدهم در پیش گرفته‌اند و حسن روحانی رییس دولت‌های یازدهم و دوازهم برای توجیه اقدامات خود دست به کار شده است و با شانه خالی کردن از مسئولیت‌ گذشته تخریب دیگران را در پیش گرفته است.
در همین رابطه، روحانی در اظهارات جدیدش سعی کرده مسئولیت گران شدن بنزین در آبان‌ماه را به گردن سایر دستگاه‌ها بیندازد و خود را از اجرای این طرح، بی‌خبر و مبرا نشان بدهد.
وی اظهار می‌کند: «غروب جمعه عده‌ای تصمیم گرفتند، دولت را زمین بزنند. بعد‌ها افراد اصلی دستگیر شدند. بازجویی‌های آن‌ها موجود است که می‌گویند از چه کسانی دستور گرفته بودند.»
جالب اینجاست که در همان زمان نیز وی درخصوص گرانی بنزین مطرح می کرد که صبح جمعه از این موضوع آگاه شده است و همین موضوع به یک ضرب المثل سیاسی در خصوص مدیریت ناکارآمد و بی مسئولیت تبدیل شد. جالبتر این که در همان دوران نیز این موضوع بر ضد دولت روحانی تمام شد زیرا افکارعمومی نه باور کرد که روحانی از گرانی بنزین خبر نداشته است و نه طرح این مسئله وجهه دولت را ترمیم کرد بلکه بیشتر نشان داد که دولت نه مسئولیت پذیر است و نه حتی اگر این موضوع باورپذیر باشد به نفع دولت بود که نشان دهد یک رئیس جمهور از زیرمجموعه خود آگاه نیست.
با این حال درحالی روحانی بازهم شیوه فرافکنانه و جا خالی دادن از مسئولیت‌هایش را یک سال بعد از دولت خود رها نمی کند که در این حیطه دولت سیزدهم به جهت مسئولیت پذیری در کارها از سوی رهبر معظم انقلاب مورد تشویق قرار می گیرد.
این سناریو توسط دومین فرد دو دولت گذشته یعنی «اسحاق جهانگیری» هم با تاکتیک خاطره گویی که در جریان کارگزاران سازندگی مرسوم است، پیش گرفته شده است.
معاون اول دولت روحانی در کتاب تازه منتشرشده «بدون دود و آتش و خون» تلاش کرده است تا همه گرفتاری‌های کنونی را ناشی از عملکرد اصولگرایان بداند؛ حال آنکه با یک بررسی کوتاه می‌توان دریافت که عملکرد دولت قبل در عرصه‌های مختلف اعم از سیاست داخلی، سیاست خارجی، اقتصاد و فرهنگ به چه میزان خسارت‌بار بوده است.
در این کتاب که یک موضع گیری آشکار و صرف طرفداری از دولت روحانی است آمده است:‌ «دولت آقای روحانی ترکیب هر دو بود. از این نظر باید این دولت را موفق ارزیابی کنیم. توجه به روستاها، آزادسازی سهام عدالت، کلنگ زنی طرح‌های جدید، افتتاح واقعی طرح‌های قبلی، تأمین نیازهای عمومی مردم و خیلی موارد دیگر در همین دولت اتفاق افتاد.»نزدیکانش همگی معتقدند که جهانگیری سیاستمداری صادق است و خودش را لابه‌لای شعارهای عوام‌فریب پنهان نمی‌کند: «همان موقع که برخی از آقایان با سیاه نمایی مشغول این بودند که برای خودشان هوادار جمع کنند، دولت تمام توانش را گذاشت که در جنگ اقتصادی دو کار مهم انجام دهد. مسئله اول اداره اقتصاد و مسئله دوم دور زدن تحریم‌ها بود».
جالب اینجاست که گفته‌های این کتاب که با عنوان ناگفته ها از رسانه های اصلاح طلب منتشر شده است با واقعیات روز کشور خصوصا زمانی که دولت روحانی زمام امور را به دولت رئیسی تحویل می داد از زمین تا آسمان فرق دارد و این آسمان و ریسمان کردن‌ها بیشتر در راستای تاکتیک «اشک تمساح»‌ یا همان «دیگران نگذاشتند» در حال اجراست.
جالب اینجاست که همین رسانه‌ها یکبار دیگر هم سعی کردند که جهانگیری را ناجی و دلسوز ایران معرفی کنند و با بر تن کردن لباس سوپرمن وی را نجات دهنده اقتصاد ایران معرفی کردند که از دل آن «دلار جهانگیری» بوجود آمد که دولت رئیسی و بویژه بازار و مردم برای زدودن این زائده بزرگ اقتصادی تحت سیاست «حذف ارز ترجیحی»‌ متحمل مشکلات متعددی اقتصادی شدند.
چند باری در زمان دولت روحانی زمزمه های جهانگیری بلند شد و یکبار هم از سوی وی نقل شد که گفته است حتی توان تغییر منشی خود را هم ندارد. مرد مسئولیت های بدون مسئولیت حالا بیشتر با نقل قولهای احساسی و بدون پشتوانه یک کتاب مطرح می کند که اختیاری نداشته اما تا پایان معاون اول روحانی باقی مانده است و دولتمردان روحانی «ترک فعل» کرده اند اما «ترک میز ریاست»‌ هرگز!
اگر نگاهی به کمی گذشته تر از دولت‌های روحانی در زمان دولت اصلاحات بیندازیم چشم اندازی از این تاکتیک نخ نما شده را زمانی که رئیس دولت اصلاحات با چشم گریان جلوی دوربین برای اخذ رای دوباره از مردم ظاهر شد و عنوان کرد که «دیگرانی نگذاشتند که کار کند» و در آن زمان ادبیات گروه‌های فشار از سوی ماشین تخریب رسانه‌ای و جنگ نرم دولت به جامعه پمپاژ می‌شد را می توان به خوبی به یاد آورد.
هر چند که این تاکتیک آنقدر از سوی مردم و بویژه رهبر معظم انقلاب قبیح و ترد شده است که ایشان در دیدار با اعضای هیات دولت، دولت رئیسی را مسئولیت پذیر و پاسخگو معرفی و در این حوزه بیان می کنند:‌ «توفیق دیگر شما این است که این دولت از فرافکنی و بهانه ‌تراشی احتراز کرده. مسئولیت‌پذیر بوده. ما نشنیدیم در این مدت از مسئولین محترم دولتی که بگویند آقا نمیگذارند کار کنیم، اختیار نداریم. از این حرف‌ها نشنیدیم از شما. این مسئولیت‌پذیری خیلی چیز خوبی بود.»‌ و با این مشوق می‌فرمایند که به همین مسیر ادامه دهید.
نام شما

آدرس ايميل شما

علی
Iran, Islamic Republic of
دقیقا درست میگن اختیار برا کار های اصلی که ایران را سربلند و سرافراز کنه نداشتن الهي شکر شما ها هی با هماهنگی صدا و سیما شعار دروغگویی و و و و و خوش بگذره
دنا خومی
Iran, Islamic Republic of
دوستان منصف باشید:

مگر ثبات و آرامش اقتصادی و تجاری ایران از سال ۱۳۹۳ تا سال ۲۳۹۶ یادتان رفته است ؟؟

مگر فراموش کرده اید در ان سال‌ها خودرو در ایران به ندرت رشد قیمت داشت

مگر فراموش کرده اید همه ی تحریم های ظالمانه علیه ایران برداشته شد و ایران بهترین روابط اقتصادی را با دنیا برقرار کرد


منصف باشید ،
خیلی‌ از مخالفان دولت روحانی و کاسبان تحریم تاب موفقیت دولت حسن روحانی و رضایت مردم را نداشتند و از هر ترفندی برای تخریب و به زمین زدن دولت استفاده کردند و ایران را به این روز انداختند

قرن بیست و یک است و قدرت رسانه و فضای مجازی زیاد است
مردم ایران آگاه و دانا هستند
واقعیت ها را می دانند
Iran, Islamic Republic of
با تمام کارشکنی ها سنگ پرانی ها چوب لای چرخ دولت گذاشتن ها و خودسری های افراد حداقل به فکر مردم بودند و اینقدر ظلم و سختی به مردم روا نداشتند ...
اعترافات ملکه انگلیس؛ پسر به مادر وفادار می ماند؟

اعترافات ملکه انگلیس؛ پسر به مادر وفادار می ماند؟

عصر الیزابت به پایان رسیده؛ یکی از چهره های با نفوذ سلطنت بریتانیا که میراث عصر کلاسیک ...
«صیانت» درجاده فرعی

«صیانت» درجاده فرعی

روز گذشته خبری منتشر شد مبنی بر اینکه شورای عالی فضای مجازی به ریاست رئیس جمهوری بخشی ...
روایت «هزار درد بی درمان»

روایت «هزار درد بی درمان»

دولت حسن روحاني با نقاط قوت و ضعفي که داشت پايان يافت؛ اما پرسش‌هايي از اتفاقات، تصميمات ...
1