تاریخ انتشار
چهارشنبه ۱۸ مهر ۱۳۹۷ ساعت ۱۳:۳۲
کد مطلب : ۴۰۳۶۲۹
در گفت‌وگو با کبنا مطرح شد

ناگفته‌های «علوی» در باره ورزش؛ سردسیری و گرمسیری برایم معنا ندارد/ اجازه دهید، ورزش در آرامش باشد

۶
۱
ناگفته‌های «علوی» در باره ورزش؛ سردسیری و گرمسیری برایم معنا ندارد/ اجازه دهید، ورزش در آرامش باشد
کبنا ؛پاییز 97 دو سال از سکان‌داری سید «محمدتقی علوی» بر سکان ورزش کهگیلویه و بویراحمد می‌گذرد، دو سالی که برای او و ورزش استان ‌همراه با فراز و نشیب‌های بسیاری بوده، چراکه او علاوه بر اینکه باید پاسخگوی انتظارات و مطالبات خانواده ورزش و ورزشکاران می‌شد، می‌بایست ورزش به کما رفته کهگیلویه و بویراحمد را نیز احیا می‌کرد. مسیر پیش رو برای مدیرکل غیربومی ورزش در کنار نگاه‌های قومی حاکم بر فضای استان کمی کار را برای او سخت می‌کرد؛ اما با همه این‌ها علوی کمر همت را بست و سعی کرد در فضایی آرام، بدون هیاهو و فارغ از نگرش حاکم مأموریت مهم سروسامان دادن به ورزش کهگیلویه و بویراحمد را دنبال کند، موضوعی که اتفاقاً نتیجه هم داد و ماحصل آن درجای جای ورزش استان دیده می‌شود و کار به‌جایی رسیده که امروز شاهد ارتقای این حوزه زیرساختی و مهم در سطح استان کهگیلویه و بویراحمد هستیم.
البته این جهش و عملکرد قابل‌قبول به این راحتی ممکن نبود و همان‌گونه که خود علوی هم می‌گوید ساعت‌ها و روزهای زیادی زمان برده تا ورزش استان به جایگاه اثرگذار فعلی برسد. با همه این‌ها گویا عده‌ای این موفقیت و تحول چشمگیر را تاب نیاورده وسعی کرده‌اند با پیش کشیدن موارد نخ‌نما و تاریخ گذشته و همین‌طور زدن برچسب‌های مختلف اتهامی این جایگاه را خدشه‌دار کنند. به همین منظور گفت‌وگویی را با مدیرکل ورزش و جوانان کهگیلویه و بویراحمد انجام دادیم تا شاهد روشن‌تر شدن ابعاد موارد مطرح‌شده و همین‌طور کم و کیف عملکرد اداره کل ورزش و جوانان طی دو سال مدیریت اوبرسکان ورزش کهگیلویه و بویراحمد باشیم.
 
در ابتدای حضورتان اداره کل ورزش و جوانان به لحاظ سیستم اداری در چه وضعیتی قرار داشت؟
در ابتدا تصور نمی‌کردم اداره کل ورزش و جوانان کهگیلویه و بویراحمد به‌عنوان یکی از اداراتی که در موضوعیت اجتماعی ید طولانی دارد از اولین و کمترین امکانات در سیستم اداری محروم باشد، ولی برخلاف انتظار این اداره کل حتی از سیستم اتوماسیون اداری هم محروم بود که همین امر هم باعث بروز مشکلات عدیده‌ای شده بود، وجود این مشکلات آن‌هم در شرایطی که از مدت‌ها پیش دولت الکترونیک در ادارات پیش‌بینی‌شده بود بیانگر عمق فاجعه در اداره کل ورزش و جوانان استان بود بنابراین از همان بدو ورود اجرای سیستم جدید اتوماسیون اداری را با برگزاری چندین نفر ساعت و جلسات مختلف در دستور کار قراردادیم تا شاهد ساماندهی وضعیت موجود باشیم و همچنین از اعمال غرض‌های شخصی و قومی در پیگیری نامه‌ها نیز جلوگیری شود.
 
وضعیت ورزش و جوانان به لحاظ شاخص‌های عمومی و تخصصی چگونه بود؟
بعد از نهادینه کردن سیستم بروکراسی جدید در اداره کل ورزش و جوانان سعی کردیم بروز رسانی موضوعات و شاخص‌ها را در دستور کار قرار دهیم، چراکه در بررسی صورت گرفته متوجه شدیم که این اداره در سال 95 در ارزیابی شاخص‌های عمومی و تخصصی توسط جشنواره شهید رجایی هم در وزارت ورزش وهم در حوزه مدیریت برنامه‌ریزی استان رتبه آخر را کسب کرده و علاوه بر این در شاخص‌های اقتصاد مقاومتی نیز تا سال 95 نیز هیچ اقدامی از طرف اداره کل ورزش و جوانان استان صورت نگرفته بود و این در حالی بود که بسیاری از استان‌ها در این زمینه به پیشرفت قابل‌توجهی رسیده بودند؛ بنابراین از همان ابتدا رسیدگی به این دو شاخص مهم را جز اولویت‌های مدیریتی خود قراردادیم و موفق به بهبود و ترقی جایگاه اداره کل ورزش و جوانان در جشنواره شهید رجایی شدیم.
در شاخص‌های اقتصاد مقاومتی نیز چون این موضوع از تأکیدات و دغدغه‌های ویژه مقام معظم رهبری، ریاست محترم جمهور و استاندار به‌عنوان نماینده عالی دولت در استان بود، برای ما به‌عنوان سربازان خط مقدم این جبهه مهم در دستور کار و اولویت قرار گرفت و توانستیم این موضوع را اجرایی و در سال 96 با اقدامات انجام‌گرفته جز 3 دستگاه برتر معرفی شویم که مجموع این اقدامات باعث ارتقای سطح کمی و کیفی حوزه اداری اداره کل ورزش و جوانان شد.
 
در زمان دو سال مدیریتتان چه تغییراتی در وضعیت اعتبارات، زیرساخت‌ها و پروژه‌ها به وجود آمده؟
طی این مدت توانستیم با بهره‌گیری از نگاه ویژه وزیر ورزش، ظرفیت‌های استانی، اعتبارات ملی، اعتبارات هدایای خاص و ظرفیت‌هایی که استاندار بستر آن را فراهم کردند و همچنین توجه وپیگیری نمایندگان در تأمین اعتبارات بیشترین پروژه‌ها ورزشی را در استان تکمیل کرده وبانی اتفاقات خوبی را در حوزه زیرساخت‌های ورزشی باشیم. البته در این میان توجه و نگرش خاص دکتر سلطانی فر به‌عنوان مقام عالی وزارت در موضوع تخصیص اعتبارات، پیگیری و رایزنی‌های استاندار و نمایندگان محترم مردم در مجلس شورای اسلامی و همین‌طور اداره کل ورزش و جوانان در تخصیص و تأمین اعتبارات نیز نکته بسیار مهمی است که باید به آن توجه شود.
علاوه بر همه این‌ها توانستیم از محل اعتبارات مصوب سفر رئیس‌جمهور که در سال 95 نسبت به جذب آن کم‌توجه‌ی صورت گرفته بود مبلغ خوبی را جذب کنیم و از محل همین اعتبار تکمیل سرای کوهنوردان در شهرستان دنا که 12 سال فقط نیمه‌کاره رهاشده و قابلیت جذب توریسم ورزشی و ظرفیت برگزاری مسابقات کشوری و استانی را در دستور کار قراردادیم که این کار انجام گرفت. تکمیل و بهره‌برداری سالن چندمنظوره ورزشی در گنجه‌ای نیز از محل اعتبارات همین سفر پیش‌بینی‌شده بود که این امر نیز اجرایی شد.
در کنار همه موارد مطرح‌شده حضور خود وزیر ورزش، سه معاونت وزارت ورزش و مدیران کل از وزارت به دلایل مختلف به استان و همچنین برگزاری منطقه‌ای و پژوهشی را سال 96 ازجمله دیگر موارد مهمی بوده که باعث سهم بری استان کهگیلویه و بویراحمد و ورزشکاران این استان از حوزه‌های مختلف خصوصاً اعتباری شده است.
 
ابلاغ اعتبار به هیئت‌های شهرستانی به چه شکل انجام‌شده؟
ما به‌تمامی هیئت ابلاغ اعتبار دادیم و حتی سهم بانوان از اعتبارات را نیز مجزا پیش‌بینی کرده و تخصیص دادیم. ضمن اینکه به هیئت‌های شهرستان نیز کمک‌ها و مساعدت‌های بی‌نظیری نسبت به چند سال گذشته داشتیم که این اعتبارات به‌هیچ‌وجه از بودجه استانی نبوده، بلکه همه از اعتبارات ابلاغی ورزش و جوانان تزریق‌شده و خود روسای هیئت ورزش شهرستان‌ها می‌توانند این موضوع را تائید کنند.
 
کمی از سیاست و برنامه‌های اداره کل ورزش و جوانان در حوزه ورزش بگویید؟
در حوزه ورزش اقداماتی جهت استعدادیابی، تخصصی کردن رشته‌های ورزشی و موضوعیت علمی و آموزشی انجام گرفت و ما توانستیم از رهگذر این امر شاهد ارتقای کمی و کیفی شاخص‌های مختلف در این حوزه باشیم. به‌طور مثال ما در سال 95 جشنواره بزرگ استعدادیابی را در مرکز استان و با حضور هر سه نماینده استان در مجلس و همین‌طور استاندار پس از سال‌ها عدم حضور در برنامه‌های ورزش داشتیم که گام مهمی در راستای تقویت ورزش استان بود.
باید یادآور شد در طی این دو سال محوریت کار بر اساس منویات مقام معظم و بیانات رئیس‌جمهور و سیاست‌های وزارت ورزش به، ورزش همگانی اختصاص داده شد و هیچ‌گاه از ورزش همگانی فارغ نشدیم، زیرا این ورزش منجر به ایجاد روحیه شادابی، نشاط و پویایی برای آحاد جامعه می‌شود، بنابراین ضمن محور قرار دادن موضوعیت نشاط اجتماعی در برنامه‌ها، همایش‌ها و مسابقات در حوزه شهرها در فضای روستا و نقاط محروم نیز این سیاست در دستور کار قرارگرفته.
البته اداره کل ورزش و جوانان اقدامات خود را منحصر به این موضوع نکرده و مسئله قامت سنجی بانوان را نیز به‌عنوان یک مسئله تخصصی در اولویت و در دستور کار قرار داده که این اقدام طی چندین مرحله به‌صورت رندمی ابتدا برای روستاییان و مناطق حاشیه‌نشین اجرا شد. پوشش سه برنامه ورزش همگانی در شبکه سه سیما و سه برنامه در شبکه استانی برای اولین بار و در راستای توسعه این ورزش اقدام مهم دیگری است که نباید از غافل شد.
 
آیا این اقدامات به سطح شهرستان‌ها هم کشیده شد؟
برنامه‌ریزی ما تنها مختص مرکز نبوده و ما همواره به دنبال برقراری عدالت نسبی در همه شهرستان‌های استان بوده و هستیم. در همین راستا من تمام تلاش خود را طی این دو سال به کار بسته‌ام تا عدالت محوری در هرکدام از شهرستان‌ها برقرار شود. به‌موازات چنین سیاستی نظم‌بخشی در برگزاری اردوها، همایش‌ها و مسابقات استانی و کشوری در اولویت قرار گرفت و ما در قالب برگزاری همایش‌های ورزشی این موضوع را به حوزه ورزش شهرستان‌ها اشاعه دادیم تا شاهد برقراری عدالت در همه شهرستان‌ها باشیم. البته و در راستای همین سیاست حق میزبانی را برای سایر شهرها نیز در نظر گرفتیم تا ورزشکاران سایر مناطق استان نیز همانند ورزشکاران مرکز استان بتوانند از ظرفیت میزبانی استفاده کنند.
 
در ورزش قهرمانی چه برنامه‌هایی اجرایی شده یا در دست اجراست؟
در این حوزه ما برنامه‌ریزی مدونی را در راستای سیاست‌های ورزشی اساس قراردادیم که یکی از محورهای آن ایجاد ستاد بازی‌های آسیایی 2018 جاکارتای اندونزی بود که جز 5 استانی بودیم که این ستاد را همزمان با دستور وزیر ورزش و در سال 95 ایجاد کردیم که مردم نیز ثمره چنین برنامه‌ریزی و تصمیمی را لمس کردند و استان نیز از عواید و نتایج آن بهره‌مند شد که ازجمله نتایج ارزشمند و مثبت این برنامه‌ریزی حضور چندین ورزشکار از استان در رشته‌های مختلف در این دوره از مسابقات و کسب مدال برنز توسط ورزشکاران رشته واترپلو همراه تیم ملی بود که برای اولین بار در تاریخ استان اتفاق افتاد.
در حوزه قهرمانی علاوه بر حضور ورزشکاران استان دربازی‌های آسیایی حضور سامان پاک‌باز دربازی‌های پار آسیایی را برای اولین بارداریم که پیش‌ازاین نایب‌قهرمان پارالمپیک ریو شده و اکنون نیز موفق به کسب مدال نقره بازی‌های پارا آسیایی جاکارتا در ماده پرتاب وزنه شده و این موفقیت افتخاری بزرگ برای ورزش کهگیلویه و بویراحمد محسوب می‌شود. علاوه بر این محسن پاک‌باز نیز با رایزنی انجام‌گرفته به‌عنوان اولین مربی در طول تاریخ فعالیت‌های آسیایی به این مسابقات اعزام شد که برای استان دستاورد بزرگی محسوب می‌شود.
پیرو همین سیاست و برنامه‌ها ما به دنبال تأسیس ستاد بازی‌های 2020 المپیک توکیوی ژاپن نیز هستیم که در آینده نزدیک ای ن ستاد فعالیت خود را آغاز خواهد کرد.
 
گذشته از موارد طرح‌شده برای حمایت از قهرمانان ورزشی چه سیاستی را دنبال کردید؟
 در قالب فعالیت‌های ورزشی و برای حمایت از قهرمانان ورزشی بخشی از اعتبارات را به سمت بازی‌های آسیایی و حتی المپیک توکیو جهت‌دهی کردیم و در همین راستا مبلغی را برای ورزشکاران به‌عنوان حق‌الزحمه در نظر گرفتیم تا جوابگوی بخشی از هزینه‌های آنان باشد. همچنین یا با حضور نمایندگان این اداره کل مراسم بدرقه و استقبال از ورزشکاران حاضر در اردوها و مسابقات ملی و بین‌المللی را داشتیم که بنا بر گفته روسای هیئت‌ها این اتفاق برای اولین بار در استان رقم خورده است.
 
در حوزه جوانان به‌عنوان یکی از ارکان اصلی این اداره کل چه شرایطی وجود داشت؟
در حوزه تشکیلات سازمان‌های مردم‌نهاد طی سال‌های 94-95 تنها شاهد فعالیت 25 سمن بودیم که هیچ‌گونه ارتقایی چه به لحاظ کمی و چه کیفی نداشتند، ولی در سال 96 تعداد 6 سمن به میزان قبل افزوده شد و شاهد ارتقای وضعیت این سازمان‌ها در حوزه جوانان بودیم. گذشته از این استان کهگیلویه و بویراحمد ازجمله استان‌هایی بود که اقدام به برگزاری مجمع سازمان‌های مردم‌نهاد کرد و این انتخابات در استان برابر قانون و بدون هیچ مشکلی برگزار شد، چراکه این مجمع برای اولین بار در کشور برگزار می‌شد و در خیلی از استان‌ها یا این مجمع برگزار نشد و یا برگزار شد و باطل شد.
علاوه بر این در سال 96 بهترین و بیشترین کارگاه‌های ازدواج از سوی اداره کل ورزش و جوانان برگزار شد و استان کهگیلویه و بویراحمد توانست بالاترین امتیاز استانی را در کشور کسب کند. راه‌اندازی 6 خانه جوان در سطح شهرستان‌های مختلف نیز اقدام مهم و قابل‌توجه دیگری بوده که برای اولین بار در سطح کشور و برای توجه به قشر جوان انجام‌شده. همچنین معرفی جوانان به صندوق کارآفرینی امید برای دریافت تسهیلات اشتغال‌زایی، تشکیل ستاد ساماندهی امور جوانان در سطح استان، برگزاری کارگاه‌های توانمندسازی سازمان‌های مردم‌نهاد ازجمله دیگر برنامه‌های این اداره کل برای جوانان بوده است.
در راستای اقدامات انجام‌شده در حوزه جوانان در ابتدای سال 97 نیز ظرفیت ایجاد یک طرح ملی با عنوان دبیرخانه خیرین کارآفرین و اشتغال آفرین برای استان برای نخستین بار ایجادشده و قرار است به حوزه معاونت امور جوانان وزارت ورزش ارائه شود که در صورت همکاری و پذیرش این طرح استان کهگیلویه و بویراحمد به‌عنوان دبیر این طرح انتخاب می‌شود که برای استان یک ظرفیت و فرصت ویژه ایجاد خواهد کرد.
 
با همه این‌ها آیا ضعف‌های موجود در حوزه جوانان را می‌پذیرید؟
بله، قبول داریم که در حوزه جوانان بنا بر دلایلی ازجمله محیط فرهنگی استان، ضعف زیرساخت‌ها و ظرفیت‌های موجود و نبود نیروهای کاردان، کارشناس و متخصص به‌اندازه کافی، ضعف‌هایی وجود دارد که باید در راستای مرتفع کردن آنان گام برداشت.
 
به نظر می‌رسد بیشترین اقدامات انجام‌شده در حوزه شهرهای استان بوده، آیا برای روستاها و مناطق کمتر برخوردار هم اقدامی صورت گرفته؟
بله اداره کل ورزش و جوانان در کنار حوزه شهری از روستاها نیز غافل نبوده و اتفاقاً یکی از عملکردهای خوب این اداره در قالب تفاهم‌نامه‌هایی بوده که از سوی وزارت کشور با وزارت ورزش منعقدشده و باید به‌موازات آن این تفاهم‌نامه‌ها در استان‌ها نیز اجرایی می‌شد. مطابق این تفاهم‌نامه ادارات ورزش و جوانان استان‌ها موظف به ایجاد و تجهیز خانه‌های ورزش روستایی شدند که این کار در استان با همه نقاط ضعف و قوت موجود و با استفاده از ظرفیت و تعامل با هیئت عشایری و روستایی اجرایی شد که نقطه عطفی در ورزش استان محسوب می‌شود.
در حوزه آسیب‌های اجتماعی نیز سال گذشته حداقل 300 برنامه در سطح استان و خصوصاً مناطق حاشیه‌نشین برگزار شد و امسال نیز پیرو همین سیاست و تا نیمه نخست سال جاری تعداد 200 برنامه در این حوزه برنامه‌ریزی و اجرایی شد.
 
برای ورزش بانوان به‌عنوان بعد همیشه مهجور ومغفول ورزش چه کردید؟
 ما بر اساس سیاست‌های دولت تدبیر وامید مبنی بر استفاده از ظرفیت بانوان درپست های مدیریتی، این موضوع مهم را در دستور کارقراردادیم وسعی کردیم با اعتماد به بانوان درپست های مختلف در اداره کل ورزش و جوانان این سیاست مهم دولت را اجرایی کنیم، ضمن اینکه در کنار این موضوع مسئله مهم بروز وظهور قهرمانان خانم را به‌عنوان یک اصل اساسی دیگر در سیاست و برنامه‌های دولت نیز دنبال کردیم، خصوصاً اینکه استاندار محترم در این مورد تاکید زیادی داشتند و ورزش بانوان را به‌عنوان اولویت اصلی اداره کل ورزش و جوانان استان برشمرده واعلام کردند ورزش بانوان باید در کانون توجه این اداره کل باشد.
بنابراین وپیرو این سیاست وتاکید ما همواره سعی کردیم توجه ویژه ای به ورزش بانوان داشته باشیم وحمایت لازم را با وجود محدویت ها ومشکلات موجود از آنان دریغ نکنیم. کسب میزبانی مسابقات قهرمانی فوتسال کشور وقهرمانی در این مسابقات باوجود استان‌های مدعی وصاحب نام ازجمله اتفاقات خوب وقابل‌توجهی بود که در حوزه بانوان شاهد آن بودیم. اعزام تیم بسکتبال بانوان استان به مسابقات کشوری در سال 97 پس از سال‌ها وقفه وانتظار وارائه عملکرد قابل‌قبول در این مسابقات نیز ازجمله دیگر موارد مهمی است که در راستای کمک وحمایت از ورزش بانوان در استان رقم خورد.
در قالب رشته‌های نوظهور نیز تیم کنگ فوی بانوان در رده نونهالان ونوجوانان توانست در رتبه یک تا سه قهرمانی قرار بگیرد. در رشته وزنه برداری نیز با شناسایی بانوان مستعد ومدیریت این استعدادها و همین‌طور پشتیبانی وحمایت از آنان کار بزرگی را رقم زدیم، به گونه ای که سه بانوی وزنه بردار هم استانی در مسابقات وزنه برداری در خراسان رضوی موفق به کسب سه مدال طلا و دو مدال برنز شدند.
گذشته از این‌ها برای اولین بارحضور طاهره آذرپیوند را دربازی‌های آسیایی وسحرضیایی را دربازی‌های کشورهای اسلامی داشتیم که موفقیت چشمگیری برای ورزش استان خصوصاً در حوزه بانوان است.
 
در یکی از سایت‌ها آمده که اداره کل ورزش و جوانان اجاره زیادی از ورزشکاران وباشگاهها وتیم ها بابت اجاره چمن واماکن می‌گیرد، آیا چنین موضوعی صحت دارد؟
متالسفانه برخی یا آگاهی ندارند و یا اینکه 15 سال عقب تر از زمان فعلی سیاست‌های ورزشی هستند. موضوع رعایت اصل 144 در قالب فعالیت وزارت ورزش و جوانان اجاره اماکن به‌عنوان یک اصل مهم قلمداد شده ومی بایست برابر قوانین ومقررات جاری اماکن به بخش خصوصی اجاره داده شود.
در سال‌های گذشته هیئت‌های ورزشی بهرمندی کمتری از اماکن ورزشی داشتند وبیشتر در فضای بخش خصوصی بودند که حضور در این فضا باعث بهره‌برداری واجاره استفاده نامناسب از اماکن را صورت داده وباعث شده بود تا هزینه‌های چند برابری بابت تعمیر و تجهیز به گردن اداره کل ورزش و جوانان قرار بگیرد.
ولی در سال 96 باتدبیری که در حوزه فعالیت‌های اداره کل ورزش و جوانان برابر قوانین مقررات وضوابط اجرایی صورت گرفت، اداره کل تلاش کرد تا بیشتر اماکن ورزشی را بارعایت مفاد واگذاری درقانون (کمیسیون ماده 88 سابق) وکمبسون ماده 5 قانون بودجه حال حاضر، به هیئت‌های ورزشی در سطح استان واگذارکند والبته دربرخی مواقع هم به جهت شرایط، درمحیط های اجتماعی خاص از افراد توانمندی که توسط روسای محترم ادارات شهرستان‌ها معرفی شده بود برای تحقق قانون واگذاری استفاده شده است
اکنون با رعایت مفاد قانونی سالانه بایستی ادارات کل ورزش و جوانان درآمدی را ازحوزه اماکن ورزشی کسب وبه حساب خزانه کل در کشور واریز کنند و این موضوع به‌عنوان یک اصل مهم با سرفصل رقم اعتباری یا واریزی وجه از سوی وزارت ورزش و جوانان از گذشته تعیین می‌گردد. پیرو این امر مستاجرین اماکن ورزشی باید درآمدی را کسب وبه حساب خزانه واریز نمایند وقاعدتا این درآمد زایی بایستی توسط تیم‌های ورزشی، باشگاه‌ها، افراد وانعقاد با ورزش ادارات و.. کسب وامورات مستأجر به‌عنوان اشخاص حقیقی یا حقوقی بگذرد وبخشی از این هزینه شامل حفظ ونگه داری هزینه‌های خدماتی و حامل‌های انرژی وبخشی دیگر پرداخت اجاره بها به حساب خزانه داری کل کشور واریز می‌گردد و این موضوع سال‌های متمادی در حوزه‌های فعالیت‌های ورزشی درجریان است واتفاق می‌افتد و در سال 96 و 97 با سیاست مبتنی برارتقای سطح کمی و کیفی هیئت‌های ورزشی بیشتر اجاره اماکن به هیئت‌های ورزشی سمت وسو داده شد آن‌هم برابر مفاد قانون.
با همه این‌ها ما باتوجه به ضعف زیرساخت‌های موجود در استان و همین‌طور محدودیت‌های مالی که در ورزش استان خصوصاً ورزش حرفه ای وباشگاه داری وجود دارد جهت تقویت وتوانمند کردن آن‌ها اماکن وفضاهای ورزشی را به صورت رایگان دراختیارتیم هایی که در لیگ‌های مختلف کشوری فعال هستند قرار داده‌ایم تا آن‌ها بتوانند از چنین ظرفیتی بهره‌مند شوند.
                                                   
برگردیم به حواشی اخیر پیرامون فعایت های اداره کل ورزش و جوانان وشخص خودتان، ارزیابی ونظر شما در این خصوص چیست؟
من درچارچوب قانون و وظیفه ای که دارم تمام تلاشم را می‌کنم تا ورزش استان کهگیلویه و بویراحمد بازهم در جایگاهی بهتر از آنچه که هست قرار بگیرد ودراین بین نگران برخی رسانه‌ها وافرادی که کم انصافی می‌کنند وخدا را نادیده می‌گیرند نیستم. همه فعالیت‌ها در حوزه ورزش استان مستند وغیرقابل انکار است وکسی نمی‌تواند حضور ورزشکاران دربازی‌های مهم ومدال آوری آنان و این همه اتفاقات خوب دربستر ورزش کهگیلویه و بویراحمد را کتمان و با پاک کن بی تدبیری پاک کند.
من هم به‌عنوان سرباز نظام هرجا که لازم وصلاح باشد حضور پیدا می‌کنم وبودن در تشکیلات ورزش این استان برایم افتخاربزرگی است و در این اداره به‌عنوان خادم مردم کار می‌کنم تا زمانی که باشم همه برایم یکسان هستند وسردسیر و گرمسیر نزد من معنایی ندارد و اتفاقاً معتقدم از همه شهرستان‌ها باید در هیئت‌های ورزشی باشد تا وجود این رقابت‌های سالم باعث پویایی هیئت‌های ورزشی استان شود.
به چنین افر ادی که درصدد ایجاد فضایی متشنج ومسموم در ورزش هستند توصیه می‌کنم اجازه بدهند ورزش در آرامش باشد ومطمئن باشند ایجاد چنین فضایی به ورزش استان ضربه می زند وباعث رکود در این حوزه خواهد شد. فراموش نکنیم درگذشته قلم‌های بی تدبیری برخی از افراد باعث به وجود آمدن چه فضایی در ورزش استان شد، گذشته از این حاکم شدن چنین جوی به هیچ عنوان زیبنده استان کهگیلویه و بویراحمد نیست وباعث خواهد شد در سطح کشور نیز نگرش‌ها نسبت به ما تغییر کند زیرا وقتی آنان ببینند ما در درون دچار چه مسائلی هستیم از ما دور می‌شوند وهمین امر هم باعث نادیده گرفتن سهم وامتیازات ما شود، هرچند تا زمانی که من هستم اجازه نخواهم داد کوچک‌ترین سهمی ازورزش استان کم یا گرفته شود، بلکه با توانمندی بیشتر تلاش می‌کنم تا حق ظرفیت‌ها واستعدادهای استان را درورزش کشور بگیرم.
بنابراین تقاضا دارم اگر افرادی قصد قلم‌زدن دارند قبل از آن تحقیق لازم را انجام دهند و اطلاعات لازم را دریافت کنند وبال فعالیت‌های عوام‌فریبانه باعث اختلاف در بدنه ورزش نشوند، چون همه متعلق به همین استانیم و فرزندان این مرزوبوم هم در حوزه بهمئی هستند هم گچسارآن‌هم دنا وهم بویراحمد.
 
صحبت آخر؟
از جامعه بزرگ ورزش که همیشه در آرامش ما راحمایت وهدایت کردند، از اصحاب رسانه که باهمراهی که موجب ارتقای سطح کمی و کیفی ورزش ورزشکاران شدند ودرتمامی ساعات شبانه روز حضور ورزشکاران را پوشش دادند، از پیشکسوتان که همواره همراه و در کنار ما بودند از ازپشتیباتی وحمایت همه مسئولین کمال تقدیر وتشکر را دارم. همچنین از اقدام خودجوش هیئت‌های ورزشی برای نوشتن نامه به استاندار جهت حمایت از اینجانب و همین‌طور ارسال طومار به وزارت ورزش که دراواخرسال گذشته انجام گرفت قدردانی می‌کنم ومعتقدم این امرمسئولیت و وظیفه من را سنگین تر می‌کند، امید است بتوانم با عملکرد مثبت وتاثیرگذار پاسخگوی این حسن اعتماد باشم.
-------------------------------
گفت‌وگو از سجادپور
نام شما

آدرس ايميل شما

کارشناس ورزش نفت و گاز گچساران
Iran, Islamic Republic of
جناب آقای علوی با درود،
لطفا را از خودتان شروع کنید،وزنه برداری با آمدن رحیم کاظمی داشت احیا می شد.چرا با سکوت درمقابل شکایت بدون دلیل ..انتخابات سالم را داشتید.
باشگاه نفت و گاز گچساران تمام اعتبار این استان محروم است و حدود17 رشته را پوشش می دهد و کشور ما هم باید به این باشگاه ساختارمند افتخار کند.
فوتبال استان هم الان توسط افشاریان و همکاران اش در حال احیا شدن است ،لطفا در کنار چنین افرادی باشید تا ورزش استان رشد کند نه مخالف پیشرفت و رشد ورزش جوانان باشید.

یا حق.
بهزادی ریس شورای اسلامی دیل
Iran, Islamic Republic of
ضمن ارزوی توفیق برا ی اقای علوی وهمکاران محترمشان این انتظار از جنابعالی داشتیم که یک بازدید از دهستان بویر احمد گرمسیر به مرکزیت روستای دیل که بزرگترین روستای گچساران ویکی از بزرگترین روستای استان ومحرومترین روستای استان میباشد ودارای جوانان ورزش دوست اما کمبود امکانات ورزشی زیاد که این جوانان وشورای اسلامی از جنابعالی دعوت میکنند که به این دهستان تشریف بیاورید واز نزدیک مشکلات را مشاهده نماید نه اینکه مثل مدیران قبلی قول دهید ولیتا حالا 0.........
م. ط
Netherlands
بنده به واسطه کارم با ورزش و جوانان استان ارتباط دارم و الحق که جناب علوی را یکی از بهترین مدیرانی که تا به حال در زندگی خود دیده ام میدانم. باید قدرش رو بدونیم و با تمام توان حمایتش کنیم.
سید
Iran, Islamic Republic of
شما اگر کاری میکردی معلوم بود.از پنجره روبرو به زمین دولت اباد نگاه کن
بهمیی
Iran, Islamic Republic of
جناب اقای مدیر کل برای یه شهرستان حیفه واقعا زشته این همه جوان تحصیل کرده رشته ورزشی اون هم .توانمند چرا در راس هییت ورزش شهرستات .دن را هم ندارد را ا اره میکنه ایشون را در جای دیگری مشغول به کار کنید
پیشکسوت ورزش
Iran, Islamic Republic of
جناب علوی اگر مدیر توانمندی هست نباید گوشش تو دست سیاسیون باشه ..و برای ایشون تصمیم بگیرن .همانطور که بهش گفتن نباید از افشاریان حمایت کنه. مابقی هیات ها را دارن مهندسی میکنن و کاری به عملکرد و سابقه ندارند.
مصایب اعتمادزدایی میان دولت و مردم ( به قلم؛ محسن خرامین )

مصایب اعتمادزدایی میان دولت و مردم ( به قلم؛ محسن خرامین )

«اعتماد» از عناصر لازم‌ و ابتدایی حکومت‌داری است که حکومت‌ها باید در خلق و حفظ آن گام ...
اگر بایدن پیروز شود...

اگر بایدن پیروز شود...

بايدن با مطرح کردن بحث موشک‌ها، قصد توافق دارد و قطعا ايران هم خطوط قرمزي براي مذاکره ...
اصلاح‌طلبان در سه راهی انتخاب

اصلاح‌طلبان در سه راهی انتخاب

حزب ندای ایرانیان هم یک طیف نواصلاح‌طلب محسوب می‌شود خواهان حضور در رقابت‌های انتخاباتی ...
1